Nye ildsjæle og kompetencer i Tiponis bestyrelser

Nye ildsjæle og kompetencer i Tiponis bestyrelser

I forlængelse af generationsskiftet indsætter Tiponi nye profiler i bestyrelserne.

”Tidligere på året præsenterede vi et generationsskifte i Tiponi, hvor stafetten blev givet videre til Peter Achilles og mig. Det har givet anledning til, at vi nu kan byde nye kræfter velkommen i Tiponis bestyrelser. Vi er stolte af at have samlet et kompetent hold af ildsjæle, der brænder for det sociale område både nationalt og internationalt. Vi tror på, at de vil skabe stor værdi for både Tiponi og de mennesker, som vi hver dag støtter til et meningsfuldt liv gennem sociale indsatser”, fortæller adm. direktør i Tiponi Familie og Tiponi Beskæftigelse, Stine Achilles.

Morten Kjær Egebjerg tiltræder som ny bestyrelsesformand i Tiponi. Morten er tidligere leder af Mandecentret gennem 8 år og herunder medstifter af Lev Uden Vold. Derudover bibringer han kompetent erfaring inden for bestyrelsesarbejde hos bl.a. Streetcare og flere private virksomheder.

Sarah Falster tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i Tiponi. Sarah er daglig leder hos HjerteRum og har lang erfaring i arbejdet med socialt udsatte mennesker.

Niels Juel tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i Tiponi. Niels har de seneste 20 år arbejdet med sociale indsatser for Røde Kors i mange forskellige lande såsom Afghanistan, Libanon og Syrien. Niels har bl.a. været Regionschef for Asien og haft forskellige bestyrelsesposter i Røde Kors bevægelsen.

Derudover er der indsat tre medarbejderrepræsentanter i bestyrelserne. De medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer vil bidrage med hver deres unikke indsigter og fagligheder i arbejdet på det sociale område samt organisationens daglige arbejde. Det ser vi som en stor værdi for den fremtidige udvikling af Tiponi.

”De nye profiler er en stor gevinst for Tiponis bestyrelser. Vi tror på, at vi har sammensat det helt rette hold af ildsjæle til at bygge videre på Tiponis stærke fundament og samtidig bringe nye perspektiver og udvikling til bordet, så vi kan gøre en forskel for endnu flere udsatte og sårbare mennesker”, fortæller adm. direktør i Tiponi Botilbud og Tiponi Rehab, Peter Achilles.

Stort velkommen fra hele Tiponi!

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top