akut_tiponi

Tiponi tilbyder nu akutanbringelse som solisttilbud

En akutanbringelse kan være en nødvendighed af mange grunde. Uanset hvad årsagen måtte være, er det vigtigt at der er rutineret fagpersonale og trygge rammer for den unge, når man vælger en akutanbringelse som løsning.

Professionel tilgang med fokus på den unge

Vi har i Tiponi mange års erfaring med med akutanbringelser fra opholdssteder, psykiatrien, politiet, misbrugsbehandling samt fra kommunale myndigheder på børn- og ungeområdet, både som rådgivere og som ledere.

Vi er herudover specialiserede i at afdække adfærdsmønstre, når den unge rømmer hjemmet eller opholdsstedet, og opsøger misbrugsmiljøer og subkulturer. Vi kortlægger og involverer os derfor altid i den unges handlemønstre og netværk som en fast del af vores leverance.

Vi bruger her vores flerårige erfaring fra især æresrelaterede konflikter, kriminelle subkulturer og sager med højt trusselsniveau, udadreagerende og isolerede unge, selvskadende unge og sager med unge i prostitution.

Vi ved at kommunerne ofte står i en presset situation når de kontakter os omkring sådanne opgaver. Det er derfor vigtigt for os at tydeliggøre, at vi kender vejen og løbende orienterer dem om, hvor vi er på vej hen.

Under forløbet udarbejder vi en kvalificeret beskrivelse af den unge, så kommunen på denne baggrund kan iværksætte en målrettet foranstaltning for den unge og familien efterfølgende.

Vi finder altid en løsning for kommunen og den unge

Når vi bliver kontaktet akut, kan vi sammensætte et tilbud på ganske få timer, uanset hvor den unge opholder sig. Hvis kommunen og familien ikke ved hvor den unge er, tilbyder vi også opsøgningsarbejde for at lokalisere og motivere den unge til at tage imod indsatsen i Tiponi.

Vi har på den måde valgt at sammensætte et tilbud, der matcher både kommunernes og den unges behov. Det er vigtigt for os at bibeholde vores faglige tyngde, selvom opgaven ofte er akut, og der er derfor altid flere fagpersoner omkring den unge til at vurdere, hvilken vej vi skal gå.

Vi vurderer i hver enkelt sag, hvad der tilgodeser den unge bedst, for at indsatsen har den størst mulige effekt for relationsdannelse og bæredygtige faglige vurderinger til fremadrettede foranstaltninger.

Gennemsigtighed og sammenhæng mellem pris og ydelse

I Tiponi ønsker vi at vise kommunerne, at de med vores tilbud kun betaler for det, de bestiller og det der er brug for i den konkrete opgave. Vi vurderer således løbende hvad der er behov for hos den unge, og hvad det konkret kræver. Hverken mere eller mindre.

Tiponi arbejder bevidst på at vise en samfundsmæssig økonomisk ansvarlighed overfor samarbejdspartnere i kommunerne. Vi oplyser vores pris for den første uge af indsatsen, når vi kender opgavens omfang, hvorefter der løbende vurderes på prisen.

Vi forsøger altid at tydeliggøre sammenhængen mellem pris og den ydelse, vi leverer. I solisttilbud kan personaledækningen varierer uge for uge, og da dette ofte er den største økonomiske udgift for kommunerne, justerer vi derfor prisen løbende.

Personaledækning for den første uge afklares på baggrund af sagens oplysninger, og afgør derfor den indledende fase, hvor vi kan blive klogere på den unge. Prisen inkluderer kørsel, forplejning, mødeaktivitet og statusrapporter.

Herudover har vi valgt at tilbyde undersøgelser og udredninger fra psykiater, psykolog og

sundhedspersonale. Dette er et tilkøb jf. aftale, og er således helt op til kommunen.

Vi er meget stolte over vores nye tilbud, og ser frem til at få alle vores faglige værktøjer i spil.

Hvis I har akut behov for anbringelse af en ung, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er til rådighed døgnet rundt, og I kan fange Helle (Sjælland) på tlf. 21 25 66 61 og Peter (Fyn og Jylland) på tlf. 51 90 40 95

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top