Thumbnail-Helle-ny

Ny film om Tiponi

I anledning af Tiponis fem års jubilæum har vi interviewet Helle og Younes om, hvem vi er i dag og hvorfor vores arbejde gør et stort indtryk på os.

Mange tak til vores borgere for at være med til at vise os, hvilke indsatser vi havde brug for. Det har betydet, at vi i dag kan levere integrerede sociale indsatser, der med borgeren i centrum støtter op omkring alt fra misbrugsbehandling over hjælp til at komme i beskæftigelse til familiebehandling og botilbud.

Vi er i dag mere end 100 Tiponier, der hver dag hjælper børn, unge og voksne til en forandring og til at nå deres drømme. Det er vi meget stolte af, og det motiverer os hver dag.

Tusind tak til vores samarbejdspartnere for tilliden og for et tæt og rigtig godt samarbejde de sidste fem år. Vi ser frem til endnu flere år sammen.

Tag altid fat i Helle, Younes eller Peter på 2125666181715797 eller 51904095, hvis I ønsker at høre mere om Tiponi og vores arbejde.

Også en stor tak til Janus Engel Rasmussen for at producere vores lille film om Tiponi i dag.

Nyd filmen.

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top