AT3A9655

Forårsstemningen har for alvor ramt os

Vi har set mange mennesker, som valfarter til restauranterne alle ugens dage, for at få en plads i solen og nyde en kold øl. Alkohol er næsten uundgåeligt i bybilledet, men du behøver ikke at føle dig udeladt, hvis du ikke drikker alkohol!

At holde sig fra at drikke alkohol kan være en udfordring, især når man befinder sig i sociale situationer, hvor det er almindeligt at drikke. I Tiponi Familie og Tiponi Rehab sker det, at vi møder mennesker, der er ude på et sidespor som følge af alkoholmisbrug. Det kræver et stort menneske og en stærk viljestyrke, at komme ud af alkoholmisbruget og tilbage på rette spor.

Her er nogle strategier, man kan bruge for at holde sig på sporet og undgå alkohol:

 • Vær klar over dine grunde til at undgå alkohol – om det er for dit helbred, dine pårørende, dit humør eller din produktivitet. Hold disse grunde i tankerne, når du er i situationer, hvor alkohol er til stede.
 • Sig nej tak til tilbud om alkohol – du behøver ikke en undskyldning, du kan bare sige “Nej tak, jeg vil ikke drikke i dag”.
 • Find støtte hos andre som også ønsker at undgå alkohol. Det kan hjælpe dig med at holde dig på sporet og give dig mulighed for at dele dine oplevelser og udfordringer med andre.

Husk at det er en proces, og det kan tage tid at vænne sig til at undgå alkohol.

Hos Tiponi vil vi gerne bidrage til at tage ansvar for vores helbred og velvære, og tage et skridt i retning af en sundere livsstil.

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top