Banner_nyheder_Broendby

Tiponi åbner stor filial i Brøndby

Vi er fra 1. juli klar til at hjælpe og støtte flere borgere til beskæftigelse i Københavns Vestegn, og åbner ny filial i Brøndby. Den vil ligesom vores øvrige filialer støtte og hjælpe nogle af de mest udfordrede borgere til beskæftigelse gennem mentorstøtte, daglige jobklubber og samtaler og holdforløb i livsmestring.

Vi har været i fuld gang med at indrette og gøre vores nye filial klar hen over sommeren, og nu står vores nye lokaler klar og der er kaffe på kanden til alle, der kommer forbi.

”Vi har glædet os helt vildt til at åbne endnu en filial! Vi har rigtig gode resultater og erfaring med vores faglige tilgang og metoder og glæder os til også at støtte endnu flere af de mest udfordrede borgere i Københavns Vestegn, som mange andre har givet op på. Vi har et meget dedikeret og erfarent team i vores Brøndby-filial – med både erfarne beskæftigelseskonsulenter og mentorer – og de er klar til at støtte flere forskellige målgrupper lige fra aktivitetsparate over sygedagpengemodtagere til ressourceforløbsborgere,” siger Tina Christensen, afdelingsleder i Tiponi Midtsjælland.

Udekørende og tilgængelig hele døgnet

Tiponi har mange års erfaring og resultater med at arbejde beskæftigelsesrettet med stort set alle målgrupper under LAB. Særligt borgere med tilknytning til det kriminelle miljø, psykosociale udfordringer samt sårbare familier, og det vil den nye Tiponi-filial i Brøndby også gøre.

Mentorerne i den nye filial er udekørende, opsøgende og tilgængelig 24/7, da det gør en vigtig forskel, fortæller Tina:

”Vi har nogle andre muligheder og tilgange end kommunerne har mulighed for, og det er derfor, at vi ofte kan hjælpe vores borgere hurtigere. Vores mentorer er bl.a. udekørende og står til rådighed hele døgnet, så har en borger en svær lørdag nat, kører vi ud og hjælper. Ved familieindsatser kan vi rykke ud samme dag og give de støttetimer, familien har behov for med det samme, og det oplever vi stor tilfredshed med fra vores samarbejdspartnere samtidig med at det gør en afgørende forskel for de meget pressede familier.”

Gode resultater med jobklub og 12-ugers holdforløb

Tiponis jobklub er en beskæftigelsesrettet uddannelse, hvor motivation mod uddannelse og job særligt skabes gennem faglige oplæg, inspirationsoplæg og individuel sparring i jobklubben. Tiponis jobklub består af 19 forskellige moduler med fokus på alt fra CV over samarbejde og relation til virksomhedsbesøg. Det er Tiponis beskæftigelseskonsulenter, der underviser i jobklubberne og hjælper med rette match mellem borger og virksomhed. Borgerne deltager i jobklubben i 4-8 uger med mulighed for forlængelse.

Vi vil også afholde vores 12-ugers Brightside-forløb i Brøndby-filialen. Her møder borgerne ind ca. 10 timer om ugen, og der er fokus på alt fra beskæftigelse til livsmestring. Vi har gode resultater med vores 12-ugers Brightside forløb, hvor ca 70 pct. af holddeltagerne er i beskæftigelse en måned efter endt holdforløb.

Online visitation
Det er muligt at visitere borgere digitalt og sikkert til Tiponi. Se digital henvisning her:

For mere information
Kontakt afdelingsleder i Midtsjælland, Tina Christensen på mobil 20486079 eller tc@tiponi.dk for mere information om vores forløb, indsatser og visitation.

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top