Peter

Tiponi klar til at hjælpe udsatte borger i det jyske: Åbner ny filial i Aarhus

Vi har meget længe gerne ville hjælpe borgere i det jyske, og er nu klar til at åbne dørene i ny filial. Aarhus-filialen vil støtte og hjælpe nogle af de mest udfordrede borgere henimod et stabilt liv og beskæftigelse. Målgruppen vil være kriminalitetstruede eller unge voksne med psykosociale udfordringer fra 18 år og opefter samt børn, unge og pressede familier, der har brug for støtte under Serviceloven. Derudover er vores Aarhus-filial godkendt af Socialtilsynet til at støtte sårbare borgere i §107-lejligheder. De første borgere er allerede visiteret til Tiponi Botilbud.

Tiponi ApS repræsenterer mange års erfaring i at støtte borgere med tilknytning til det kriminelle miljø, med psykosociale udfordringer og sårbare familier, og det vil den nye Aarhus-filial også gøre. Ligesom i vores øvrige afdelinger er mentorerne i den nye filial udekørende, opsøgende og tilgængelige døgnet rundt, da, vi mener, det er helt afgørende for at skabe en forandring for udsatte borgere. Vi har i Tiponi længe haft et stort ønske om også at kunne støtte borgere i det jyske og særligt omkring Aarhus:

”Vi har glædet os helt vildt til at åbne endnu en filial! Vi har rigtig gode resultater og erfaringer med vores faglige tilgang. Vi ser meget frem til at arbejde med borgere i Aarhus og omegn, og være med til at skabe en vigtig og nødvendig forandring. Vores mentorer har nogle andre muligheder til rådighed end vores samarbejdspartnere i kommunerne, og derfor kan vi hjælpe vores borgere hurtigere. Har borgeren en svær lørdag nat, så kører vi ud og hjælper. Denne fleksibilitet oplever vi stor tilfredshed med fra vores samarbejdspartnere, samtidig med at det er meget afgørende for både borgere i vores Botilbud, borgere der skal i beskæftigelse eller pressede familier,” siger Peter Achilles, adm. direktør for Tiponi Botilbud og Tiponi Rehab.

Tiponi Botilbud klar til at støtte borgere i §107-lejligheder i Aarhus

De seneste måneder har vi haft travlt med at indrette og gøre vores §107-lejligheder i Aarhus klar til indflytning. Lejlighederne er alle etværelses og ligger dør om dør med almindelige lejligheder i ganske almindelige boligkvarterer og i grønne områder, hvilket vi mener er en vigtig faktor i at kunne skabe en varig forandring hos vores borgere.

Vi har et kompetent og dedikeret team i Tiponi Botilbud, og de står klar til at løfte og støtte vores borgere i Jylland. Tiponi Botilbud tager imod visitationer fra Aarhus og omegnskommuner, men har i følge Peter Achilles også allerede fået flere forespørgsel fra vores eksisterende samarbejdspartnere, der ønsker at flytte borgere fra det miljø, de færdes i fx i København eller andre byer:

”Vi har i Tiponi Botilbud i flere år arbejdet intenst med meget udsatte og sårbare borgere – særligt borgere med tilknytning til det kriminelle miljø. Vi har gennem årene fået adskillige forespørgsler fra vores samarbejdspartnere, om at kunne flytte borgere fra deres ramme og miljø til en ny start. Tanken er, at borgeren lettere kan fastholde nye handlemønstre og mestringsstrategier ved at være i et nyt miljø og gennem støtte fra vores mentorer. Det giver vores nye §107-lejligheder og filial i Aarhus nu mulighed for, og det har vi store forventninger til”.

Aarhus-filialen er Tiponis syvende filial og den første i Jylland. Tiponi har hovedkontor i Valby på Sjælland, og er spredt godt ud med filialer i Slagelse, Helsingør, Roskilde, Vallensbæk og Kalundborg.

Hvem er Tiponi?

Vi er i Tiponi mere end 90 ildsjæle bestående af både psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, socialrådgivere, socialpædagoger, familiebehandlere, beskæftigelseskonsulenter, misbrugsbehandlere, tidligere politifolk m.fl. Medarbejdergruppen er præget af stor diversitet, både hvad angår faglig baggrund, erfaringsgrundlag og i forhold til sprog og kulturarv. Vi taler bl.a. mere end 20 sprog i Tiponi.


For mere information

Kontakt Peter Achilles, adm. direktør for Tiponi Botilbud samt leder af Aarhus-filialen, på mobil 51 90 40 95 eller via peter@tiponi.dk for mere information om vores forløb, indsatser og visitation.

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top