Tiponi 1563

Midlertidigt botilbud

Tiponi Botilbud er §107 solistboliger, som er placeret i almindelige boligkvarterer på Sjælland og Jylland: Aarhus, Valby, Brøndby, Glostrup, Taastrup, Roskilde og Slagelse. Der er tale om selvstændige etværelses lejligheder på 35-40 kvadratmeter med møbler, eget bad, toilet og køkken. Lejlighederne er placeret dør om dør med helt almindelige lejligheder. Målet er at give borgeren oplevelsen af at have en almindelig hverdag og naturlig plads i samfundet.

En borger i vores botilbud er tilknyttet en primær og en sekundær støttekontaktperson, som er faste forløbet igennem. Kontaktpersonerne er tilgængelige døgnet rundt og kan rykke ud akut.

Vores tilgang er altid med fokus på at se, høre og rumme borgeren. Det er vigtigt for os at skabe en tillidsfuld relation og vise, at vi tror på ham/hende, og – måske for allerførste gang – få plads til at tale om vigtige ting, der er sket i hans/hendes liv.

Vi møder vores borgere i det daglige med en anerkendende tilgang og med stor respekt for det arbejde borger lægger i at lære sig nye strategier til på sigt at kunne klare sig selv med mindst mulig støtte. Vi tager afsæt i borgers VUM, egne håb og drømme. Vi arbejder løbende tæt sammen med borgers sagsbehandler om at få tilpasset mål. Vi støtter borger med at skabe struktur og overblik – og arbejdet foregår altid i borgerens tempo. Vi ledsager borger til aftaler, medvirker som bisidder i retssale, ved møder med det offentlige samt ved behandlinger i forskellige arenaer.

Hvad dækker forløb i Tiponi Botilbud?

 

Pris for ophold i Tiponi Botilbud pr. måned 89.000 ex. moms.

Borgers kommunale sagsbehandler udregner borgers egenbetaling.

Scroll to Top