Beskæftigelsesindsatser i Tiponi

Hurtig i job

I Hurtig i Job bestræber vi os på at få borgeren startet op i en virksomhed allerede efter få uger. Det kan være til borgere, som indenfor få uger skal i:

  • Ordinære løntimer eller beskæftigelse
  • En virksomhedspraktik og/eller job med løntilskud, hvor borgeren skal afklare eller udvikle deres kompetencer i forhold til job eller uddannelse
  • Afklaring af deres job- eller uddannelsesmål
  • Finde en elevplads/voksenlærlinge plads

I forbindelse med visitation får borgeren tilknyttet en af vores beskæftigelseskonsulenter, som er specialiserede i at samarbejde med borgere, virksomheder og sagsbehandlere om at kickstarte og fastholde borgere på arbejdsmarkedet med brug af virksomhedspraktik, ordinær beskæftigelse, lønnede timer eller uddannelse.

Beskæftigelseskonsulenten har det store overblik under hele processen og står for alt det praktiske, herunder udarbejdelse af jobmål og opdatering af CV, ansøgning samt oprettelse og forlængelse af VITAS.

Når matchet er på plads mellem borger og virksomhed, sikrer beskæftigelseskonsulenten, at borgeren kommer godt frem, at der er styr på transporten og at virksomheden tager godt imod deres nye medarbejder. Beskæftigelseskonsulenten står for al kontakt med både borgeren og virksomheden.

Beskæftigelseskonsulenten følger borgeren hele vejen i forløbet, og sikrer fremgang og positiv udvikling. Når fremgang er til stede, støttes borger i at blive fastholdt i virksomheden, søge ordinære jobs eller borger indskrives på uddannelse med en god følelse af afklaring og personlig udvikling i bagagen. Naturligvis i samarbejde med sagsbehandleren. Beskæftigelseskonsulenten udarbejder status til sagsbehandler undervejs.

Scroll to Top