Visitation og kontakt

Tiponi Familie retter sig mod børn, unge og familier, der har brug for hjælp. Vore dygtige familiebehandlere har bred erfaring med såvel svære psykosociale og psykiske udfordringer som mere dagligdags problemstillinger, der knytter sig til livet i en familie.

Vi samarbejder med en lang række familieafdelinger i sjællandske kommuner og tilbyder en bred vifte af støtte og behandling af børn, unge og familier efter en række af Servicelovens paragraffer. Læs mere her

Vi kan rykke ud indenfor få timer ved akutte sager, og er tilgængelige for familierne 24 timer i døgnet. Vi tror på den enkeltes ønske om at skabe et meningsfuldt liv og at vi aldrig giver op. Vi møder op, hvor borgeren er, og vi dokumenterer grundigt.

Ud over at samarbejde med myndighederne tilbyder vi desuden rådgivning til private om problemstillinger af mere dagligdags karakter.

Visitation til Tiponi Familie

Kommunens familieafdeling kan visitere borgere digitalt til Tiponi Familie. Henvisningen sendes sikkert, og du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail. Find vores digitale henvisning her .

Ved yderligere spørgsmål eller henvendelse som privatperson er du velkommen til at kontakte leder af Tiponi Familie Tanja på tanja@tiponi.dk eller 4040 6488.