Rådgivning af private familier

Udover at samarbejde med kommuners familieafdelinger tilbyder Tiponi Familie rådgivning til private familier, der selv henvender sig.

Rådgivning gælder lettere problemstillinger som for eksempel samarbejde i forbindelse med skilsmisse, konflikter og grænsesætning, lettere skolevægring, søskendekonflikter og selvværdsproblemer hos børn og unge.

Tilbuddet retter sig mod forældre og omsorgspersoner, der er kørt sur i hverdagen. Mange kan føle, at de selv burde kunne løse familiens udfordringer. Men det kan være svært, når man sidder midt i det. En håndsrækning fra en udenforstående professionel med en bred praktisk erfaring kan være lige det, der skal til.

Første skridt er en gratis og uforpligtende forsamtale over telefonen. Herefter kan rådgivningen enten være over telefonen eller hos familien. Det er muligt at købe et klippekort til tre gange rådgivning, der ofte vil være nok.


Priser i Tiponi Familie

  • Forsamtale, telefonisk: Maksimalt 30 minutter, gratis
  • Familierådgivning, fysisk/telefonisk: 60 minutter koster 650 kroner
  • Psykoterapi (enkelt person), fysisk: 60 minutter, 900 kroner
  • Familieterapi el. parterapi, fysisk: 90 minutter, 1300 kroner
  • Børnesamtaler, fysisk: 30-60 minutter (afhængig af barnets alder), 900 kroner
  • Klippekort til rådgivning, fysisk: Tre samtaler á 60 minutter koster 2.250 kroner

Kontakt Tiponi Familie


Tag fat i afdelingschef for Tiponi Familie, Tanja Rasmussen, på tanja@tiponi.dk eller mobil 4040 6488 for at høre mere eller aftale uforpligtende forsamtale.