Mission, vision og værdier

På tværs af afdelinger og indsatser i Tiponi arbejder vi ud fra den samme klare vision og mission og med afsæt i ufravigelige fælles værdier. Det gælder, uanset om vi på gadeplan opsøger en ung med tilknytning til rocker-bandemiljøet, støtter en psykisk sårbar til at følge sin behandling i psykiatrien eller coacher en virksomhed til at skabe de bedst mulige rammer for en virksomhedspraktikant.  

Vision – det vil vi 

Vi vil gøre en forskel for de mest sårbare og udsatte borgere i Danmark. 

Mission – sådan gør vi

Vi gør den største forskel for sårbare, udsatte og marginaliserede borgere i Danmark ved at være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og hjælpe så mange borgere som muligt i beskæftigelse, uddannelse og øget livskvalitet.  
 
Vi arbejder ud fra unikke faglige metoder. Vi er altid nærværende og tilgængelige og deler gerne vores viden og erfaringer med fagpersoner, politikere og relevante uddannelsessteder for at skabe en vedvarende forskel i samfundet. 

Værdier – det tror vi på

Tilgængelighed, nærhed og respekt er afgørende værdier i Tiponis arbejde. Vi tror på, at alle mennesker har et ønske om et meningsfuldt liv. At det er i relationen mellem mennesker, at potentialet for udvikling og forandring ligger. Og at manglende evne, vilje og mod til at tage ansvar for eget liv kan opdyrkes og styrkes.  

Læs mere om hvordan vi arbejder i Tiponi eller om vores afdelinger.