Vi søger en underviser med psykoterapeutisk baggrund

Deadline 24. august 2020

OM TIPONI

I Tiponi hjælper, motiverer og understøtter vi udsatte unge med at skabe en mening med livet og finde sin plads i samfundet i kraft af tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet. Vi arbejder med en bred palet af borgere, herunder aktivitetsparate unge med psykosociale udfordringer såsom dobbeltdiagnoser, borderline, autisme eller lignende, som gør det svært for den unge at finde sin plads i samfundet.

Vi arbejder ud fra et ufravigeligt DNA, som handler om, at vi er rummelige og troværdige, vi er rollemodeller overfor de unge og vi arbejder så vidt muligt helhedsorienteret og hjælper hinanden på tværs af afdelinger.

OM STILLINGEN

Vi søger en psykoterapeut med undervisningserfaring.

Vi søger en medarbejder, som er fagligt velfunderet, tillidsskabende, struktureret og velformuleret både mundtligt og skriftligt. Du skal have tålmodighed overfor udsatte borgere med komplekse problemstillinger, ligesom det er vigtigt, at du kan bevare ro og overblik i pressede situationer med borgerne i centrum.

Som underviser i Tiponi arbejder du ud fra og med et fagligt ståsted, som tager afsæt i den eksistentielle videnskabsteori med konkrete visuelle metoder, som er udviklet ud fra forskning i tilknytningsteori.

Vi forestiller os, at stillingen kan udformes afhængig af den rette kandidats ønske. Vi ser tre muligheder:

  • Selvstændig psykoterapeut, der ønsker at undervise et par gange om ugen, som ekstern konsulent
  • Psykoterapeut, som ønsker en deltidsstilling
  • Psykoterapeut, som ønsker en fuldtidsstilling, hvor der dels vil være undervisning dels vil være mentor-opgaver.

Undervisningen er bygget op af 14 moduler af 3 timers varighed, som typisk forløber over 13 uger. Tiponis psykoedukative og gruppebaserede undervisning udgør den fortrolige ramme om den enkelte unges mulighed for indsigt, integration og fornyet orientering, der er afgørende for at mange udsatte unge får oplevelsen af at kunne navigere i deres livssituation. Som underviser indgår man i et team med Tiponis andre undervisere og deltagernes mentorer; det giver mulighed for den løbende sparring, der er afgørende for at understøtte deltagernes progression bedst muligt. Hvert forløb evalueres med henblik på at sikre kvaliteten af såvel undervisningen som opbygningen og rammerne for denne.

Du er den rette, hvis du i din ansøgning kan beskrive, at du:

  • Har solide undervisningskompetencer og erfaring med at skabe en tillidsfuld gruppedynamik.
  • Har erfaring med målgruppen (mennesker med psykosociale udfordringer, misbrug, psykiske lidelser, autisme, depression, angst mv.).
  • Drives af udfordringer, og kan lide at arbejde i en virksomhed, som er skabt med en passion for at gøre en forskel for sårbare borgere er selv ledende og kan tage ansvar.

Har du spørgsmål til stillingernes indhold, er du velkommen til at kontakte HR-chef, Stine Achilles, på telefon 3060 7038.

ANSØGNING

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Deadline 24. august.

Forventet start: Hurtigst muligt.

Send din motiverede ansøgning og CV til HR-chef i Tiponi, Stine Achilles på stine@tiponi.dk.