Youssef

Mentor i Gadefilialen

Mobil +4520646838
Youssef@tiponi.dk

Youssef Mentor

Jeg er Youssef, 34 år med marokkanske rødder, født og opvokset i København. Jeg har arbejdet som mentor i Tiponi i Helsingør-afdelingen siden december 2018. 

Jeg har prøvet mange forskellige arbejdsmæssige ting i mit liv; bl.a. har jeg arbejdet som teamleder i Pizza Hut, i transportbranchen, hvor jeg har kørt med alt fra kuverter til klaverer, jeg har været flyttemand og arbejdet som nedriver og med ventilation.  

I en kortere periode har jeg været uden arbejde,  og derfor har jeg også prøvet at være kontanthjælpsmodtager. Jeg har på egen krop oplevet at være den ”lille” og afhængige i et stort og til tider upersonligt system, der som borger,  kan opleves som værende ligegyldigt og fremmedgørende.  

Mine oplevelser som tidligere kontanthjælpsmodtager giver mig et sundt indblik i de udfordringer, man kan møde i den situation.  

Som ledig kontanthjælpsmodtager – ofte med andre problemer end ledighed – kan det være svært at formulere, hvad man har behov for og udtrykke det.  

Jeg er god til at læse mennesker og hjælpe dem med at sætte ord på tanker, følelser, behov og ønsker, og jeg er målrettet i forhold til at sætte en proces i gang hos borgeren såvel som i forhold til myndigheder og samarbejdspartnere. 

Jeg tager alle mine personlige og arbejdsmæssige erfaringer med mig i mit daglige arbejde med borgere tilknyttet Tiponi.