Tina

Beskæftigelseskonsulent

tlf: +45 2048 6079
tc@tiponi.dk

Jeg er beskæftigelseskonsulent i Tiponi og tror på, at der findes potentiale til at skabe forandring og udvikling hos alle mennesker. Jeg ønsker igennem min lange erhvervserfaring og uddannelser at være med til at opkvalificere, uddanne og støtte vores medborgere til at kunne synliggøre deres potentiale.

Jeg er blandt andet uddannet indenfor rekruttering, som socialrådgiver og psykiatrivejleder, og har bred erfaring indenfor beskæftigelsesområdet, hvor jeg har støttet både voksne, familier og unge til job og uddannelse. Dette giver mig en god grobund for at motivere, rådgive, vejlede og åbne øjne for nye muligheder – hele tiden med afsæt i min viden om lovgivning og arbejdsmarkedet.

 Jeg har et stort og bredt arbejdsmarkedskendskab, stort kendskab til jobmarkedet samt et aktivt virksomhedsnetværk, der løbende søger arbejdskraft. Min opgave er at synliggøre kvalifikationer og ressourcer hos den enkelte og derefter matche med den rette virksomhed. Det kan være i forhold til virksomhedsservice, rekruttering, jobafklaringsforløb, ressourceforløb, fleksjob, sygedagpengeopfølgning m.v.