Murad

Mentor i Gadefilialen

tlf: +45 5141 2936
murad@tiponi.dk

Jeg er en ung mand på 32 år med arabisk baggrund og har boet i Danmark siden 1990. 

Jeg har professionelt beskæftigede mig med forskellige arbejdsopgaver, i takt med de udfordringer livet har budt mig professionelt og personligt, har jeg derfor udviklet mange kompetencer. Til dagligt beskæftiger jeg mig med udadreagerende, adfærdsvanskelige, omsorgssvigtede og udsatte unge med sociale vanskeligheder. 

Jeg ser mig selv, som anerkendende og engagerer mig i det enkelte individ. Jeg møder alle og ikke mindst kollegaer med ligeværd og varme. For at en organisation for mig fungerer optimalt skal nøgleordene være kommunikation, samarbejde, ærlighed, faglighed og udvikling. Jeg er derfor også en person, der godt kan lide at have mange bolde i luften og at dagene ikke er ens. Jeg taler flydende dansk, arabisk og engelsk, dette har været stor hjælp for mig at kunne kommunikere i sådan et bredt omfang. 

Trods min unge alder har jeg mange livserfaringer. På godt og ondt har dette været med til at udvikle mig og skabe den person jeg er i dag. En person der forstår, hvordan man kan vende de negative oplevelser til noget positivt og brugbart. Jeg er optimist og tror på mig selv og andre. Forholder mig realistisk til mine omgivelser, har en god dømmekraft, vurderer nøje og er god til at træffe de nødvendige beslutninger, også i akutte situationer.