Lærke

Beskæftigelseskonsulent

tlf: +45 2097 0971
lb@tiponi.dk

Som beskæftigelseskonsulent hos Tiponi kan jeg i tæt samarbejde med vores medborgere skabe forandring og udvikling, samt gode forudsætninger for en bæredygtig fremtid. Det handler for mig om at bygge broen til nye, sunde netværk og relationer gennem en beskæftigelsesrettet indsats. Alle har ret til en uddannelse, et arbejde og en plads i vores i samfund.

Jeg har tidligere arbejdet som HR- & CSR-konsulent med fokus på at danne bro mellem virksomheder og borgere, der har brug for hjælp og støtte til afkode og formidle vejen til uddannelse og/eller beskæftigelse.

Det er vigtigt for mig, at vi som individer og individer i et samfund, forstår og anerkender, at vi ikke alle er ens. Vi har derfor ikke samme baggrund, forudsætninger eller værktøjskasser med, til at begå os i de overordnede konventionelle normer, men vi har alle har noget at byde på og et ønske om at kunne bidrage – hver og én.

Jeg er uddannet Cand. Comm. med en tværfaglig kandidatoverbygning i virksomhedsstudier. Min uddannelsesmæssige baggrund danner rammen for min faglige indsigt i virksomheders infrastruktur, udfordringer og muligheder i forhold til de omkringliggende samfundsmæssige strukturer. Min kommunikationsbaggrund danner mit formidlingsperspektiv i målet om at opkvalificere, uddanne og støtte vores medborgere til at kunne synliggøre deres potentiale.

Det er mit primære mål at bygge bro mellem virksomheder og borgere med fokus på at skabe et stærkt netværk og samarbejde om bæredygtighed, menneskelige ressourcer og relationelle værdier.