Hawa

Socialrådgiver & Mentor

tlf: +45 2096 7762
hawa@tiponi.dk

Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder som myndighedsrådgiver og mentor i Tiponi. Jeg har i de sidste otte år oparbejdet en bred erfaring inden for beskæftigelsesområdet. Jeg har både erfaringen som frontmedarbejder, anden aktør og som projektleder. Dette har givet mig redskaberne til at navigere på flere forskellige niveauer inden for beskæftigelsesindsatser, og finde de rette muligheder i lovgivningen for at bringe borgerne i beskæftigelse. 

Jeg har gode menneskelige kompetencer og er god til at motivere borgere i yderkanten af arbejdsmarkedet. Jeg ser borgerens muligheder og kompetencer og støtter dem til bedre valg. Jeg skubber dem i den rigtige retning, så de hurtigt igen opnår tilknytning til arbejdsmarked/uddannelse. 

Når jeg arbejder med borgere, er det vigtigt for mig, at de føler sig set, hørt og anerkendt. Det er min erfaring, at det giver de bedste resultater. Jeg er meget struktureret, har altid overblik over mine opgaver og jeg arbejder meget målrettet. Jeg tænker kreativt og anderledes for at opnå målet og har flere gange fået at vide, jeg er god til at ”så et frø” i borgeren. Når borgeren lykkedes og overgår alles forventninger, er det utroligt givende for mig.