Carina

Virksomhedskonsulent

tlf: +45 2093 7718
carina@tiponi.dk

Som virksomhedskonsulent hos Tiponi, har jeg mulighed for at beskæftige mig med det, jeg brænder allermest for, nemlig at gøre en positiv forskel for udsatte borgere i Danmark. 

Jeg har en grundlæggende tro på, at alle mennesker har en drøm om at realisere sig selv og skabe en meningsfuld tilværelse for sig selv, ligesom jeg er af den overbevisning, at der i alle mennesker er potentiale til at 

skabe forandring og udvikling – men det kræver den rette hjælp og støtte. 

Jeg er uddannet bachelor i socialvidenskab og kandidat i pædagogisk sociologi. Denne uddannelseskombination betyder, at jeg har en dybdegående faglig indsigt i social ulighed og forskellige udsatte målgrupper både fra et sociologisk og fra et pædagogisk perspektiv. Jeg har derfor både har blik for de samfundsmæssige strukturer og problematikker, som kan være kilden til social ulighed, og øje for de pædagogiske og relationelle værktøjer, som kan være kilden til den positive forandring i et menneskes liv. 

Jeg har tidligere arbejdet i NGO-verdenen hvor jeg har beskæftiget mig med mentorordninger for unge ledige og flygtninge. Derigennem har jeg blandt andet fået erfaring med rekruttering og relations dannelse til virksomheder og privatpersoner, som har lyst til at påtage sig et socialt ansvar. 

I mit arbejde er det derfor mit mål at bruge min faglighed og min erfaring til at skabe meningsfulde og udbytterige relationer til både borgere og virksomheder, for på den måde at skabe praktiksamarbejder, som har både borgernes og virksomhedernes behov, ressourcer og forventninger for øje.