Home/Indsatser/forløb

Målgrupper for indsatser & forløb i Tiponi

Børn mellem 10 -17 år

Den indre uro

Tidlig stress i tilknytningsrelationer kan forårsage sårbarhed over for angst, depression, misbrug og andre psykosociale vanskeligheder. I Tiponi arbejder vi i dybden med den den indre uro.

Læs mere

Unge mellem 18-29 år

Indre konflikter

Forsvarsstrategier og konstruerede sandheder er geniale beskyttelsesplaner og skabes med henblik på at overleve. I Tiponi ser vi nærmere på disse planer, hvis de samtidig forhindrer os i at nå vores drømme.

Læs mere

Familieindsatser

Fortidens skygger

Følelsen af at være “tryg i det utrygge” er en hel normal adfærd i en unormal kontekst. Unge forældre, der er vokset op i utrygge opvækstmiljøer har aldrig lært at navigere i stabile og utrygge rammer. I Tiponi viser vi, hvordan det kan nåes endnu.

 Læs mere

Prøveløsladte

Parallelsamfundet

Ikke at høre til, men at være lukket “ude eller inde” skaber følelsen af at være anderledes og forkert. I Tiponi tager vi imod alle, der har ønsker og håb om en ny meningsfuld fremtid, og vi giver ikke op, selvom vi møder “forhindringer” på vejen.

 Læs mere

Voksne over 30 år

Panserværnet

Mennesket finder utallige veje at gå for at undgå livets hårde virkelighed. Vi lyver, vi taler udenom, vi smiler, vi fortrænger, vi fornægter, vi får ondt i maven, vi gør rent, vi får et barn til eller vi projicerer det ubehagelige over i andre. Variationen over forsvarsstrategier er uendelige.

Læs mere

Gadefilialen

Frygtens trumfkort

Vi har brug for at skabe relationer til hinanden og søge samhørigheden for at undgå følelsen af at være alene i verden. Ikke alle har lige evner til at skabe tillidsfulde  relationer. For nogle betyder det social tilbagetrækning, for andre utallige on/off relationer og for atter andre, at de iklæder sig frygtens trumfkort, hvor relationer skabes på kontrol, magt, indflydelse og fysisk/psykisk vold.

Læs mere

Gadefilialens Taskforce

Unge/voksne med ASF

Ressourceforløbs borgere