Generationsskifte i Tiponi (4) -

Generationsskifte i Tiponi

Tiponi får ny direktion. Ejer Helle Achilles, der har varetaget direktørposten fra firmaets start i 2017, overgiver nu direktørhvervet til sin datter Stine Achilles.

Stine Achilles har været en del af Tiponi siden 2017, først som HR-chef siden som projektleder.

– Det var Helles forslag, at jeg skulle være direktør i stedet for hende. Det krævede lidt tilløb/overvejelser fra begges side, for Helle har jo sammen med Younes alle årene været synonym med Tiponis DNA. Men vi har fået sat et hold og fordelt opgaverne, så de virkelig passer til vores forskellige styrker og interesser – og dermed tilfører virksomheden allermest værdi, fortæller Stine Achilles.

Samtidig udtræder Younes Dahdouh fra direktionen, hvilket gør, at med Stines indtræden i direktionen, vil hun og hendes bror, Peter Achilles, udgøre den samlede direktion.

Med vores organisationsændring kommer Stine til at varetage ledelse, strategi samt udvikling af både medarbejdere og virksomheden, mens Peter vil varetage virksomhedens finanser. Dét, som de hver især ikke blot har de bedste kompetencer for, men også brænder for.

– Vi ser ind i, at vi qua Tiponis alder og størrelse har brug for at blive mere driftssikker og agil samt få en kommerciel stemme på sociale område, forklarer Peter Achilles.

Helle og Younes fortsætter begge i virksomheden

– Younes og jeg er på ingen måde på vej væk. Tværtimod. Vi kører ufortrødent videre på fuld tid i virksomheden, men vil nu bruge vores tid med fuldt fokus på udviklingsprojekter samt borgersager. Vi vil tilbage til dét, som vores hjerter brænder for: Innovation på det sociale område og borgerkontakten, siger Helle Achilles.

 • Presse

  Pressekontakt

  Vi deler gerne vores viden, resultater og erfaringer med journalister, politikere og fagpersoner. I er altid velkomne til at kontakte vores kommunikationschef, Tine K, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.

  Følg os på sociale medier

  I kan få invitationer til gratis gå-hjem-møder, få faglige artikler og seneste nyheder og resultater ved at følge Tiponi på social medier.

 • Seneste artikler

 • Kontakt

  Stine A

  Adm. Direktør for Beskæftigelse og Familie

  Peter

  Adm. Direktør for Botilbud og Rehab

 • Scroll to Top