23. juni 2022

Mette Skov Clausen sætter sig i stolen som Socialdirektør i Tiponi fra den 1. august. Mette kommer fra en stilling som myndighedsleder af Børn- og Unge i Sønderborg Kommune. Hun skal sammen med resten af direktionen udvikle Tiponi, så vi hele tiden kan imødekomme kommunernes behov for sociale indsatser på tværs af forvaltningerne samt styrke og udvide samarbejdet med alle vores gode samarbejdspartnere i kommunerne”.

Mette er uddannet socialrådgiver, sidenhen soc.d.bogu og har de seneste 18 år primært arbejdet med myndighedsområdet for børn- og unge – både som sagsbehandler, koordinator, konsulent og de seneste 13 år som leder. Udover sin lange erhvervserfaring har hun bl.a. videreuddannet sig inden for strategiske ledelse og sidder i det landsdækkende netværk ved JUC inden for Børns rettigheder.

Helle Achilles, adm. Direktør i Tiponi, er utrolig glad over, at Mette og sagt ja til posten:

“Vi er utrolig stolte over, at Mette har sagt ja til stillingen som socialdirektør i Tiponi. Hun vil med sin store faglige tyngde og sit strategiske overblik være den helt rette til at sikre, at Tiponi bliver ved med at levere helhedsorienteret indsatser, der virkelig støtter vores borgere til den ønskede og nødvendige forandring. Hun skal sammen med resten af direktionen udvikle Tiponi og styrke samarbejdet med alle vores gode samarbejdspartnere i kommunerne”.

Helle uddyber: ”Vi ønsker i vores stigende leverance til kommunerne at være dem, der kender deres behov bedst, og fortsat sikrer gode resultater hver gang.

Tiponi har i dag mange forskellige integrerede sociale indsatser i deres samlede tilbud, og det kalder på en profil, der har netop de kompetencer, Mette besidder”.

Mette kan kontaktes fra den 8. august på mobil 40 26 13 38 eller på mail mc@tiponi.dk.