22. marts 2021

Tiponis adm. direktør, Helle Achilles, var den 10. marts 2021 i TV2 Lorry for at sætte fokus på de udfordringer, vi oplever ved de fortsat nedlukkede beskæftigelsesindsatser for rockerbandemedlemmer i Specialenheden i Københavns Kommune.

Beskæftigelses- og integrationsborgmesteren i Københavns Kommune har forsøgt at råbe ministrene op for at få indsatserne åbnet op igen, da det ellers har store konsekvenser. Hun har nu ventet 52 dage på svar og afklaring fra Beskæftigelsesministeren. Mens vi venter på svar, glider flere rockerbandemedlemmer længere væk fra arbejdsmarkedet, som de ellers var kommet tættere på.

I kan se nyhedsindslaget med Tiponis adm. direktør, Helle Achilles, og en af vores tidligere borgere i tv-indslaget her:

Vi håber, at indslaget i TV2 Lorry kan være med til at åbne indsatserne op, så vi igen kan mødes fysisk med vores borgere, opbygge den tillid og relation som er nødvendig for at skabe en forandring.

I kan også læse artikel, der også beskriver problemstillingen her:

Fotograf: Stine Tidsvilde, TV2 Lorry