24. marts 2020

Tiponi Street har indgået et nyt samarbejde med Brøndby IF, og det er vi super glade for! Vi markerede det nye samarbejde med en stor event på Brøndby Stadion den 1. marts.

Masser af grin, fodboldfinter og fællesskab! Bedste eftermiddag og start på Tiponi Street og vores samarbejde med Brøndby IF.

”Af hjertet tak for den kæmpe opbakning fra mere end 100 unge fra Street Society og Copenhagen Panna House, medarbejdere og familier i Tiponi, vores samarbejdende virksomheder, lokalpolitikere og selvfølgelig Brøndby IF. En fantastisk eftermiddag, som understreger vigtigheden af netop gadeidræt og de nye, sunde fællesskaber, det kan skabe,” siger Helle Achilles, direktør for Tiponi Street.

Til vores event, søndag den 1. marts, på Brøndby Stadion, kunne man udfordre de bedste gadefodboldspillere i Danmark, og den udfordring var der rigtig mange, der tog imod.

Tiponi Street er vores nyetablerede og socialøkonomiske virksomhed, der skal sikre, at færre unge fra udsatte boligområder ender på offentlig forsørgelse eller søger samhørighed i de kriminelle miljøer. Gennem gadeidrætten opnår de unge nye succesfulde fællesskaber og får dermed bygget bro til et sundt og aktivt foreningsliv.

De tre parter bag Tiponi Street er Copenhagen Panna House, Street Society og Tiponi. Tag fat i vores udviklingschef Rasmus Mikander på rasmus@tiponi.dk, hvis I vil høre mere om Tiponi Street.

En særlig tak til Frederik Friis for at samle hele eventet her🎥👇🏼

Slået op af Tiponi i Mandag den 2. marts 2020