24. marts 2020

Gode nyheder fra vores Botilbud. Peter Achilles tiltræder fra den 1. marts 2020 som Direktør for Tiponi Botilbud og Tiponi Ejendomsselskab. Mette Scheller tiltræder som faglig leder.

Det går godt i vores botilbud, og vi er glade for at fortælle, at Peter Achilles tiltræder som Direktør for Tiponi Botilbud og Tiponi Ejendomsselskab. Mette Scheller er også blevet forfremmet til faglig leder i vores Botilbud, og vi ønsker dem begge et stort tillykke.

Peter Achilles har været i Tiponi siden april 2017, og har både været mentor samt leder for Botilbuddet i flere år. Han er uddannet ejendomsmægler og har senere taget en master i ledelse. Peter overtager direktørposten fra Helle Achilles, som fremover vil fortsætte som Direktør for Tiponi Aps samt vores nye virksomhed Tiponi Street.

Mette Scheller er uddannet socialrådgiver samt har en kandidat i filosofi. Hun starter som faglig leder i Tiponis Botilbud den 1. marts 2020, men vil også fremover være socialfaglig konsulent i vores gadefilial.

Tiponis Botilbud har i dag lejligheder i Hovedstadsområdet og Region Sjælland, og et godt team, der hver dag hjælper vores borgere med støtte til at kunne klare hverdagen. 

Alle lejligheder er i dag beboet, og vi er derfor i fuld gang med at investere i flere lejligheder, så vi kan hjælpe alle, der bliver visiteret.

Det glæder vi os til at fortælle mere om.

Du kan læse mere om vores Botilbud her