16. marts 2020

Første februar 2017 søsatte Helle og Younes en lille båd, Tiponi. I dag – tre år senere – er Tiponi blevet et noget større skib og det er vi stolte af. Vi samarbejder i dag med 18 kommuner, har mere end 350 borgere i forløb pt., er mere end 60 medarbejdere og har et tæt og aktivt virksomhedsnetværk.

Helle og Younes etablerede for tre år siden en virksomhed, Tiponi, som betyder det betydningsfulde barn. De ville gøre en forskel for en masse udsatte og sårbare unge. De startede op sammen med seks dygtige kollegaer: Brian, vores økonomichef, Hecham, teamleder i vores gadefilial, Murad, som er mentor i gadefilialen, Louise, mentor i vores Tiponifilial, Allan, som er underviser og mentor i Tiponifilialen og Assia, som er støttekontaktperson i vores Botilbud. Og de er alle seks fortsat en del af Tiponi, det synes vi er ret fantastisk.  

”I dag fylder Tiponi tre år. Det er vi sgu stolte af”, siger direktør for Tiponi, Helle Achilles.

Den lille båd, som Helle og Younes søsatte for tre år siden, er i dag blevet et solidt skib, der hver dag hjælper og støtter en masse mennesker til selvforsørgelse.

”Tusind, tusind tak for tilliden til alle vores samarbejdspartnere i kommunerne, vores borgere og vores aktive virksomhedsnetværk,” slutter Helle Achilles.