16. marts 2020

Vi har etableret en ny socialøkonomisk virksomhed sammen med Street Society og Copenhagen Panna House. Vores nye hjertebarn hedder Tiponi Street.

Tiponi Street skal sikre, at færre unge fra udsatte boligområder ender på offentlig forsørgelse eller søger samhørighed i de kriminelle miljøer. Gennem gadeidræt på tværs af boligområderne hjælper vi de unge til at opnå nye succesfulde fællesskaber, så de får et sundt og aktivt foreningsliv i stedet for at færdes i f.eks. de kriminelle miljøer.

Tiponi Street bygger på Copenhagen Panna House og Street Societys praktiske erfaringer og kendskab til miljøerne fra gadeplan samt Tiponis helhedsorienterede og beskæftigelsesrettede indsatser. Målet er, at vi gennem en tværgående indsats og tæt relation til de unge, vil støtte dem i en positiv retning og vise vejen mod skole, uddannelse og job.

Indsatsen er i dag fokuseret omkring bydelene Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Nordvest, Indre Nørrebro, Amager, Vesterbro, Valby og ”Bispeengbuen”. På sigt er det tanken at udbrede samarbejdets erfaringer og resultater til andre bydele i og uden for København.

Street Society er en nonprofit organisation, der siden 2014 med succes har arbejdet med gadeidræt i udsatte boligområder for at hjælpe klubløse børn og unge ind i foreningslivet og væk fra gademiljøets hårde værdier. Copenhagen Panna House er også en nonprofit organisation, der siden 2013 med succes har arbejdet med gadefodbold i København og i dag har et stort internationalt samarbejde.

Håber, I vil tage godt imod Tiponi Street, som vi selv tror på, vil hjælpe rigtig mange unge. Vi ser frem til løbende at fortælle meget mere om Tiponi Street.

I videoen nedenfor kan I se en masse fedt gadefodbold – men også unge, som gennem forløb hos Street Society og Copenhagen Panna House har opbygget nye succesfulde fællesskaber gennem gadeidræt.

Slået op af Tiponi i Mandag den 2. marts 2020