1. november 2019

Få overblik over nye ændringer i beskæftigelsesloven

Fra 1. januar 2020 træder en forenkling af beskæftigelsesloven i kraft. Det betyder markante ændringer for, hvordan vi arbejder, Nye faglige termer, TIDSfrister, varighedsperioder m.m. Kom til gratis beskæftigelsesseminar i Tiponi, hvor du vil få overblik over kommende ændringer og deres betydning. Se invitation her.

Gratis faglige seminarer 

Vi arbejder ud fra unikke faglige metoder og deler gerne vores viden og erfaringer med samarbejdspartnere, fagpersoner eller relevante uddannelsessteder for at være med til at skabe en forskel i samfundet og for vores borgere.

Vi afholder derfor omkring fire faglige seminarer om året. Seminarerne er gratis og afholdes ofte som gå-hjem-møder torsdag eftermiddag.

De næste seminarer bliver holdt til foråret i 2020. Vi vender tilbage med vores emner og datoer snarest. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få invitation til vores næste gratis seminar her. [Link til nyhedsbrev]

For mere information om vores faglige seminarer kontakt vores kommunikationschef, Tine Kirchhoff, på mobil 51792633 eller på mail tkk@tiponi.dk.